Butiken

Butiken

Häst

Det finns många hästgårdar i Skåne, intresset för dessa magnifika djur är stort här i södra Sverige. Vi har tacksamma miljöer för hästuppfödning, och gott om underbara platser att njuta av ridning.

I vår butik Lenas foder & tillbehör finner du allt för hästen, stallet och dig själv. Vi säljer allt från hästfoder till ridstövlar, mankammar, ryktredskap och blingbling till din häst. Att ha häst är underbart, och att ha häst och tillgång till praktiska och roliga tillbehör gör det ännu roligare!

Hund & katt

Även om hästar står i centrum här hos oss på Lenas foder tillbehör så har vi också gott om saker även till andra fyrbeningar. Ingen gård är värd sitt namn utan en riktig gårdskatt – eller tre. Dessa små jägare håller stallet fritt från möss och andra ovälkomna inkräktare. Som tack för hjälpen tar vi hand om våra katter på allra bästa sätt genom att ge dem god mat och massor av kel. Hos oss hittar du allt du behöver för att skämma bort katten. Hunden sägs vara människans bästa vän, och med tanke på hur lojal en hund i regel är mot sin husse eller matte så får man väl säga att uttrycket stämmer. En trogen vän förtjänar bästa tänkbara omvårdnad, allt du behöver för din bäste vän finns också i vår butik.

Gnagare & fågel

Vissa kan inte ha stora djur, skälen kan vara många. Du som har en gullig gnagare, eller en vacker fågel behöver också en trygg butik att handla från. Hos oss finner du allt du behöver.

Till dig

Den som ägnar sig mycket åt hästar behöver en hel del kläder och utrustning särskilt för detta. I vår butik finns allt du kan tänka dig från praktiska redskap till snygga stall- och ridkläder för såväl vardagsbruk som till tävlingar.

Allt som säljs hos oss är av hög kvalitet och vi anstränger oss för att alltid erbjuda fina produkter till konkurrenskraftiga priser.

Varmt välkommen!

Gilla oss på Facebook!

© 2023 Hästfoderskåne.se. Alla rättigheter förbehållna.