Om oss

Om oss på Lenas Foder & Tillbehör

Ditt djur förtjänar det bästa

Våra djur är ofta våra allra närmaste vänner, på ett sätt. Djuren ger ofantligt mycket glädje, en del hårt arbete, och kan fungera rent terapeutiskt när man har det slitigt i vardagen eller på ett personligt plan. Allt detta ger djuren oss utan att ens vara medvetna om det, det enda vi är skyldiga i gengäld är att se till så att de har det bra. Detta ser vi till genom att ge våra hästar rymliga, rena utrymmen att vistas i, gott om motion och hästfoder som anpassats efter hästens behov.

För våra hundar och katter gäller samma sak och för våra smådjur behövs trygghet. Alla djur behöver närhet och lek, stimulans på sin nivå.

Era behov i centrum

Vi som idag driver Lenas foder & tillbehör erbjuder dig som djurägare möjlighet att handla från en butik som engagerar sig i kundernas behov, dvs. kundernas djurs behov. Vi är den personliga djuraffären som gärna lär känna dig och dina djur och ger dig goda råd när sådana önskas.

Ett stort djurintresse ligger givetvis bakom Lenas foder & tillbehör, men inte bara, vi har också intresse för människor och relationen mellan djur och människor. Vi vill bädda för att alla ska kunna erbjuda sina djur bästa tänkbara foder och tillbehör och det gör vi genom att hålla våra priser pressade, men aldrig ta in annat än prima kvalitet.

Du är varmt välkommen till oss för att diskutera hästfoder, ridstövlar, kaninbur eller hundkoppel. Vi har bred kompetens och brinnande engagemang – och vi ser fram emot att lära känna dig!

Gilla oss på Facebook!

© 2023 Hästfoderskåne.se. Alla rättigheter förbehållna.